julen

Visst är julfirandet underbart ? Visst är det mysigt när hela familjen o släkten samlade vid matbordet, under ett o samma tak. Alla är glada o gott humör.. God mat Kalle Anka på tv och julklappar.  MEN är det alla som känner så? Eller sätter dom flesta på ett fake smile och går genom dessa få dagar och kanske eventuellt drömmer sig bort för tiden ska rulla på fortfarande? Till o med kanske tar sig en sup extra eller 3...
 Nej de är verkligen inte alla som älskar julfirandet (av många skäl) 
Och det är både vuxna o barn. 

Barnen.. ja... Julen är till för dom.. ledighet från skolan.. mer tid med sina föräldrar och den tiden ska egentligen ges till barnen. Göra det så roligt o.behagligt det bara går. Ge dom presenter och se deras ansikten lysa upp och se dom leka med sina julklappar dom just fått. Tala om för dem också varför julen firas ( även om alla inte håller med) så är det ju Jesu Kristus födelse vi firar och inget annat. Men hur många är kristna och ens tror på Gud och Jesus Kristus,?  

Det viktigaste glöms oftast bort och julfirandet handlar inte alls (för många) om Jesus födelse och barnen. Nej det finns ju själviska vuxna som måste supa ner sig och göra dessa dagar som skulle va mysigt trevligt o goda minnen för livet till något helt annat. Synd! 

Så alla där ute som läser detta om ni älskar era barn (ja även dom äldre tonårs barnen samt vuxna barnen som har egna kids) DRICK MED MOTTA och helst ingenting. Slipp all drama och ilska besvikelse och misstag som görs NÄR MAN ÄR ONYKTER. Tänk på familjen eran och må gott!

And dont have this guy face expression under julhelgen!

 God Jul!!!

1 Oslofru:

skriven

Vilka härliga julbilder :D

Svar: tackar! @oslofru hoppas ni haft underbart julfirande och GOD FORTSÄTTNING ! :)
morkoj HojBoj

Kommentera här: