PAUL WALKER & ROGER RODAS

Ett helt år har gått (mer eller mindre beroende på tidskillnader mellan sverige och LA.



Ett helt år har nu gått sedan världen förlorade en mycket Glad omtänksam livsnjutare som arbetade med något dom flesta skulle vilja, åtminstående testa på. För vad finns det mer i världen man kan göra? som ger en en riktig Guldgruva för ett par veckors arbete.. Miljoner hit och Miljoner dit..... men Paul Walker var ändå inte den typen av skådis som många andra är. Nej han var en väldigt DOWN 2 EARTH snubbe som tog sig tid för att låta fansen hälsa o ta bilder tillsammans med honom. Och han var väldigt omtyckt av sina arbetskollegor, Paul skulle just den här dagen på ett insamlings event (för dom drabbade i natur katastrofen i philipinerna ) han skulle samla in stålar och även skänka ur egen ficka till de drabbade.
Men riktigt så långt kom han inte då han tragiskt nog omkom i en fruktansvärd bilolycka tillsammans med sin goda vän Roger Rodas som körde bilen.

Här Är lite bilder från hans sista stund vid livet

Paul Walker hade ett fåtal scener att spela in av Filmen Fast 7 då han omkom.
Hans två bröder fick hoppa in och spela in dom sista scenerna han inte hann med,

Paul skulle förövrigt enligt uppgifter från olika internet sidor avsluta sin skådespel karriär efter ha spelat in två Hitman filmer (vilket skulle ha påbörjats direkt efter att han avslutat Fast 7)

Alltså hade Fast 7 ha varit hans sista fast and furious film!

 
 
 
"IF SPEED ONE DAY KILLS ME, DONT CRY CAUSE I WAS SMILING"  -Paul Walker-